FARSUND: – Det er bare helt utrolig. Jeg syntes det i utgangspunktet var flott at jeg i det hele tatt kom med blant de 2.215 kandidatene som ble plukket ut. Søndag var det 240 kandidater igjen. Ytterligere 200 kandidater skulle bort. Da jeg sent søndag kveld fikk bekreftet at jeg var blant de 40 som skulle fortsette, var det bare helt utrolig, sier Malin Nilsen til Farsundsavis.

Hun var ikke den eneste fra Sørlandet som gikk videre i Frøken Norge. Også Janne-Mari Fredly (18) fra Sør-Audnedal, Carina Sigvaldsen fra Arendal og Connie Thorbjørnsen fra Søgne gikk videre.

Søndag setter hun og de andre Frøken Norge-kandidatene kursen for en ukes hotellopphold i hovedstaden. 20-åringen ser frem til en uke med TV opptak, intervjuer og fotografering.

– Jeg gleder meg bare. Er egentlig ikke så veldig nervøs, men selvsagt enormt spent. Gleder meg til uke på Spa hotell i Oslo. Vi skal også medvirke under Hår og Skjønnhetsmessen i Oslo Spektrum. Jeg skal gjøre mitt beste og så får tiden vise hva det blir til. Uansett er jeg kjempeglad for å ha kommet så langt. Neste gang det velges ut, skal det sitte igjen sju Frøken Norge kandidater, sier Nilsen til Farsundsavis.

Kåringen av Frøken Norge vil bli foretatt rundt påsketider i år.