KRISTIANSAND: Det gjør de med ingen ringere enn Salvatore 17.januar og avslutter med kometene og Hovefestival-aktuelle 120 days 30. januar. 120 days' debutplate, med tilsvarende navn, ble kåret til årets beste album 2006 av 65 norske kritikere.

Konsertarrangørenes Interesseorganisasjon, Norsk Rockforbund jobber med å bedre de økonomiske vilkårene for norske rockeklubber. I den forbindelse velger de å feire sitt 25-årsjubileum med en storstilt club-kampanje landet over.. Og det er et prestigefylt oppdrag for Trash Pop å både fra sparke i gang og avrunde denne kampanjen.

Trash pop starta i 2004 og har siden den gang arrangert nesten 100 alternative konserter på Charlies bar i Kristiansand.

Trash Pops egen Louis Holbrook har dette å si om oppgaven: — Vi er utrolig glade for å få lov til å starte feiringa av Norsk Rockforbunds 25 års jubileum. Det er arbeidet de gjør for små klubber som oss er uvurderlig. Konsertene markerer jo også åpninga på vårsesongen for vår del og vi er utrolig stolte av å kunne starte med to av våre absolutte favorittband, nemlig veteranene Salvatore fra Oslo og de unge utfordrerne i 120 Days fra Kristiansund.