ÅSERAL

Konsertene under dammen har alltid vært populære, men at de blir revet bort 7 måneder før festivalen starter har vi aldri opplevd før. Hvis salget fortsetter slik som nå så er det bare snakk om dager før vi er helt utsolgt. Pr. i dag har vi kun ca 40 billetter igjen av de 500 som ble lagt ut 5. januar, sier festivalleder Tor Åge B. Eikerapen i en pressemelding fredag.

Folkekjære Vamp er nok mye av årsaken til det overveldende billettsalget. Eikerapen Roots Festival har lenge hatt bandet fra Haugesund på ønskelista. Festivalen mener den storslåtte musikken sammen med de magiske omgivelsene ved Dam 3 vil skape en uforglemmelig kveld for publikum 4. august i år.

FACEBOOK VIKTIG.

Festivalleder, Tor Åge B. Eikerapen tror det er takket være sosiale medier som Facebook at billettsalget har slått alle rekorder.

— Det er oppsiktsvekkende at konsertkvelden, som i år har Vamp som hovedartist, kun har blitt annonsert gjennom et par avisartikler og på Facebook. Facebook har vært utrolig viktig for å nå ut til folk og skape rift om billettene, uttaler han.

A Night Under the Dam 4. august er den offisielle åpningen av Eikerapen Roots Festival og har blitt kjent som et av landets mest spektakulære konsertkonsepter. Konserten foregår 620 meter over havet, 8 kilometer inn på høyfjellet under en 70 år gammel demning med en spesielt vakker arkitektur.

OVER 30 KONSERTER.

Når festivalen går av stabelen i 2011, er det åttende året på rad at den arrangeres. I løpet av fem dager (3.-7. august) skal over 30 konserter avvikles på seks forskjellige scener. Eikerapen ligger i Åseral kommune og har blant annet blitt kjent for å bare ha fem fastboende mennesker, mens festivalen i seg selv trakk til seg over 8000 gjester bare i 2010.