Den amerikanske sangeren mener TV 4 ville ha Anna Anka med i «Skal vi danse» – for en hver pris. Han hevder de garanterte henne at hun skulle få være med lenge, selv om videre deltakelse skal avgjøres av seerstemmer. Han sier også i et intervju med svenske Aftonbladet at hun ble tilbudt 95.000 svenske kroner – per avsnitt. – Anna ble lovet at hun skulle få være med fram til slutten, sier Paul Anka.

Det skal ha vært i slutten av oktober i fjor at TV4 sendte noen representanter til New York for å treffe Anna Anka – og knytte henne til TV-konseptet. Paul Anka mener de tilbød seg å bla opp for hennes deltakelse – og garanterte henne en av topp-plassene. Anka legger til at produsentene også ønsket at han skulle komme for å framføre en låt som kona skulle danse til. Og da fikk han beskjed om at det skulle være i avsnitt ni eller ti – altså helt mot slutten.

Anka skal til slutt i stedet ha takket ja til en ny sesong av «Svenska Hollywoodfruar».

Anna Anka selv vil ikke kommentere påstandene om at hun ble lovet en topp-plassering i «Skal vi danse». Og Paul Ankas påstander avvises sterkt av ledelsen i TV 4. – Det er naturligvis helt usanne påstander som ikke har noen rot i virkeligheten, sier Fredrik Arefalk, som er programsjef i svenske TV 4. (©NTB)