Dette skal en offisiell myndighetsrepresentant ha bekreftet, skriver Daily Mail om hendelsen tidligere denne uken som endte med at Alec Baldwin valgte å bli med til sykehuset for en sjekk.En politikilde skal ifølge avisen angivelig ha sagt at skuespilleren skulle «ha reagert dårlig» etter et inntak av et beroligende middel.

Allerede dagen etter sykehussjekken var Alec Baldwin tilbake på settet til «30 Rock». En venn nær den 51 år gamle skuespilleren sa til New York-avisen Daily News at sykehusbesøket var unødvendig, og at Baldwin ble med bare «for ikke å skape en episode». Nå legger Baldwins venner skylden på ekskona Kim Basinger for å ha skapt trøbbel.

– Det var når han kom hjem at historien tok av. Dette er nok et eksempel på hvor syk Kim er. Alec kom hjem fra sykehuset og det var kameraer på utsiden av huset midt på natten. Jeg lurer på hvordan de fant det ut, jeg, sier Baldwins venn til Daily News.

Baldwin og Basinger ble skilt i 2002, og har kranglet heftig om omsorgsretten for den felles datteren Ireland. Baldwin sies også å ha et vanskelig forhold til tenåringsdatteren, som han skjelte ut grovt på hennes telefonsvarer for snart tre år siden – et opptak som Basinger gjorde tilgjengelig for media. (©NTB)