KRISTIANSAND: – Det blir underlig å dra fra Kristiansand, men nå kommer jeg til å jobbe med hele den kulturelle næringskjeden i Bergen i stedet. Det blir utfordrende, sier Jørgen Skauge til fvn.no.

Han er bookingansvarlig i det stadig mer aktive arrangørfirmaet Imperiet AS og er en av hovedaktørene i konsertlivet i Kristiansand. Nå pakker han derimot kofferten, og i august starter han som Brak-leder i Bergen, som er interesseorganisasjonen for det rytmiske musikkmiljøet i Hordaland og Sogn og Fjordane.

I sin nye jobb får han ansvaret for å koordinere tilbudene til det bergenske musikermiljøet, blant annet inn mot ungdom.

Skauge er opprinnelig fra Bergen, men har bodd de siste åtte årene i Kristiansand.

– Jeg skulle egentlig bare bo her i to år, men så ble det plutselig åtte. Nå føler jeg at det ble et «nå eller aldri» om å flytte tilbake til Bergen. Jeg er klar for litt miljøskifte, sier Skauge.

Skauge kommer til å fortsette i Imperiet og pendle mellom Bergen og Kristiansand i hele august, for de har ikke funnet en erstatter for ham ennå. Han starter som Brak-leder 1. august.