25 år gamle Johansson gjorde sin debut på Broadway iført brun parykk og en beige kjole. Hun spilte rollen som 17-årige Catherine i en oppsetning av Arthur Millers tragedie «A View From The Bridge» fra 1956. Og kritikkene var strålende for unge Scarlett, som ifølge The Sun gjorde en meget rørende og overbevisende opptreden i rollen som den foreldreløse Catherine som bor hos tanten og onkelen sin i 50-tallets Brooklyn.

Forestillingen åpnet søndag ved Cort Theatre, og på plass i salen var blant andre Hugh Jackman, Ellen Barkin, Zachary Quinto og Naomi Watts. Sistnevnte er gift med Liev Schreiber som også har en rolle i stykket.

Også Johanssons ektemann Ryan Reynolds var på plass da den vellykkede teaterdebuten ble feiret i New York senere på kvelden.

USA-Today skriver at «Johansson gjorde en fortryllende debut i Millers sterke fortelling». Det heter videre at Johansson er som skapt for rollen, med sin unge sensualitet og sitt overbevisende spill. Avisens anmelder mener videre at hun er helt perfekt i rollen som denne litt naive 17-åringen som kjemper med å forstå hvilken effekt hun har på menn. (©NTB)