Det gjør ikke Onkel Politi mindre streng at Quarts sikkerhetssjef Henning peker på ham og sier at «Du da! Du kunne jo heller stoppa det dersom du syntes det var så fælt.»

Onkel Politi sier: «Jeg så ikke hva som skjedde. Ditt ansvar.»

Henning Quart sier: «Gjorde du vel. Det var jo du som fortalte meg hva som skjedde, jo!»

Kanskje fikk de sjokk både sikkerhetsvakter og politi? Kanskje begge parter til og med syntes det var så spennende å se på Tommy og Leona at de aldri fikk ut fingeren før det var for sent å tenke på noe som helst.

Men så kommer kriminalsjefen og festivalsjefen og spør: «Nå, hvem var først til å se det?»

Og så sier begge at: «Det var han!»

Kanskje.

Sikkert er det i hvert fall at det er vanskelig å krangle med Onkel Politi. Det vet alle som har prøvd å forklare seg unna bot for være det seg rødt lys-kjøring eller offenlig øldrikking. Det Onkel har sett er sant. Ferdig med det.

Nå kan vi se fram til rettssaken til høsten hvor både The Cumshots, Tommy og Leona og Quartfestivalen skal møte i tiltaleboksen.

Moro var det i går også før Quart På gikk i trykken. (Grunnet tidlig trykketid på fredager får vi ikke med de store navnene i dagens Quart På.)

Da tok Silver på seg jobben med å drive demonene ut av scenen i Bendiksbukta med ti skjønne jomfruer. Det er ingen liten jobb, ettersom det ikke bare er Schau som har syndet på denne scenen. Til neste år får vi se om regnet har vasket vekk Quarts synder, slik frontmann Blanco Summer trodde.

God tur hjem, og vel møtt neste år.