— Høsten blir veldig variert i Kulturhuset. Vi skal ha mye forskjellig, sier Tove Linda Høgstøl, kulturrådgiver i Vennesla kommune.

På høstens program står alt fra kinovisninger til konserter, via forestillinger og forfatterbesøk. «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» er en av de første av de omtrent ti filmene som skal vises denne høsten. I slutten av oktober blir det konsert med duoen Annbjørg Lien og Kirsten Bråten Berg, samt venndølen Syvert G. Dale og 16 av hans venner.

Heivoll og mat

Bjøro Hildebrandt skal sammen med Gaute Heivoll og Anita Berge Heivoll delta på "Bøker, mat og prat". Foto: Tarald Reinholt Aas

I midten av november skal Gaute Heivoll sammen med sangerne Anita Berge Heivoll og Bjøro Hildebrandt delta på arrangementet «Bøker, mat og prat». Scenekompaniet, med Ole Tellefsen og Leif Fjelldal, kommer med sin barneforestilling «Rundt og rundt», mens Dora Thorhallsdottir skal ha et standupshow i samme måned.

Karin Moe Hennie kommer med barneforestillingen "En hylle av følelser". Foto: Privat

I desember blir det blant annet Karin Moe Hennies barneforestilling «En hylle av følelser», samt julekonserten «Swinging Christmas» med Vennesla Musikkorps med gjester.

— Spesiell stemning i foajeen

Foruten kinovisningene foregår de fleste arrangementene i foajeen i Kulturhuset.

— Det er en veldig spesiell stemning i foajeen i dette huset. Og vi har ikke plass til mer enn 150 personer. Og på hvert eneste barnearrangement har det myldret av unge og foreldre, så de arrangementene har vært en innertier. Noen av dem arrangeres også innenfor bibliotekets åpningstider, så da kan vi ikke ta inngangsbilletter. Det gjør at terskelen blir veldig lav, sier Høgstøl.