Mykt, pent og velprodusert. Marion Ravn framstår som den hyggelige popdama som hun viste seg som i TV-suksessen "Hver gang vi møtes".Forrige album kom i 2005. Da snerret hun "Here I am" blant et kobbel av småsinte og mørke rockelåter i samme stil som Kelly Clarkson. Det hun leverer i april 2013 er en total forvandling stilmessig. Marion Ravn begynner på nytt. Det slår hun fast allerede på åpneren "Start Over". Standarden er satt, og det blir verken særlig mye bedre eller svakere utover på albumet.

Sammen med medkomponister, musikere og produsenter som Thom Hell, Even Ormestad og David Wallumrød, har Marion Ravn funnet en slags rød 70-tallstråd som mest av alt peker tilbake mot Fleetwood Mac. Krydderet i arrangementene og den lekre produksjonen er velskapt og delikat. Og det er ikke før på låt nummer fem, "On Fire", at vi hører litt av hennes rocka ståsted fra sist gang. Men det blir ikke helt "on fire" der heller.

Her er med andre ord overvekt av ballader og snille midtempolåter, og på "Never Leave Me" er hun nesten i countryland. Greit nok. Et høydepunkt er det når hun går i duett med Thom Hell på den nakne "Rest Your Head". Nå har Hell pusset opp den andre i M2M også.