De setter spor etter seg allerede på åpneren "Footprints". Det er en slags fusjon mellom vokalharmoniene til The Beach Boys med rytmikk og visjonære øvelser tuftet på kuling, regnvær og all salgs vær i Bergen.Slik fortsetter det også. Fra rolige temaer der du kan høre regndråper lande på brosteinene avløst av mektige og buldrende symfoniske popelementer der dynamikken er like stor og høy som Fløybanen.

Young Dreams er en musikalsk drøm som stortalentet Matias Tellez har gått med i mange år. Han står bak de store, svevende og deilige drømmene som komponist. Rune Vanderskog synger. Det gjør han med god drahjelp fra de andre i dette kollektivet. De gjør det ikke enkelt for seg selv, og de har holdt på med dette albumet i to år. Men det er lett å bevege seg sammen med dem. To-tre høringer; da er det gjort.

Bandet har allerede fått et visst fotfeste ute i Europa som support for australske Tame Impala sine konserter i fjor høst. Med "Between Places" bør de sikre seg flere tilhengere også i Norge. Singlene "Fog of War" og "First Days Of Something" fører an. Men hele albumet på 53 minutter er en sterk lytteopplevelse.

Og når du først kommer inn i Young Dreams sin svevende og sterke atmosfære, er det lett å bli der. Lenge!