KRISTIANSAND: Sol, sommer, lite klær, strandfest. Palmesus er uten tvil en sjekkearena. Men hva er festivalens beste sjekketriks og har de tenkt til å bruke det?

Andreas Fosse Haugen (25) fra Haugesund

DSC_8776.jpg Foto: Kristin Ellefsen

— Det er å drikke seg full og så ta det derfra. Da ordner det seg alltid. Men jeg har jo dame hjemme da, så kommer nok ikke til å bruke det.

Eli Svalstog (19) fra Kristiansand

DSC_8781.jpg Foto: Kristin Ellefsen

— På Hove var det en som bort til meg og spurte om jeg hadde hest. Så så jeg hvorfor lurer du på det? Så svarte han at jeg så ut som en prinsesse og burde derfor han en hest. Det var ganske søtt! Jeg jobber som frivillig da, så blir kanskje ikke så mye tid til sjekking.

Helle Kalvik (19) fra Kristiansand

DSC_8829.jpg Foto: Kristin Ellefsen

— Jeg kommer ikke her for å sjekke, og jeg har ikke merket noe til at noen har sjekket meg opp enda. Men hvis de først gjør det, liker jeg at de er litt rolig. Og ikke sånn helt ville.

Magnus Andreassen (25) fra Oslo

DSC_8838.jpg Foto: Kristin Ellefsen

— Jeg pleier å spørre om Snapchat- kontoen til damene. Så kan man sende bilder til hverandre. Vi er ikke her for musikken for å si det sånn, det er for å finne damer. Og jeg er i ferd med å ordne noe.

Tore Austad (26) fra Oslo (han til venstre)

DSC_8760.jpg Foto: Kristin Ellefsen

— Hele målet med festivalen er jo å finne ei dame, og trikse er å gå sammen med henne inn i solnedgangen i kveld. Det vil nok funke veldig bra. Det gjør det alltid.