KRISTIANSAND : Tom Hugo har markert seg i musikkmiljøet i Europa. Med hovedbase i Hamburg har han jobbet med sin musikk-karriere, og nylig ga han ut albumet "Sundry Tales". Det er fra dette albumet at singelen "Be Somebody" kommer fra. Musikkvideoen gjenspeiler budskapet i sangen, og er filmet i Hamburg, London og Oslo.

— Låten handler om alle mennesker som har en plan eller drøm her i livet, og om at man ikke må gi opp denne drømmen. Vi valgte derfor å filme mennesker i ulike situasjoner på forskjellige steder, forklarer Tom Hugo.

kick4.JPG Foto: Tore Andre Baardsen

I sommer skal Tom Hugo blant annet spille på Palmesus. Han håper da på fint vær slik at han kan skape skikkelig sommerstemning for publikum.— "Be Somebody" er en ypperlig sommersang, så jeg gleder meg til å spille den på Bystranda i Kristiansand. Denne gangen har jeg også med fullt band slik at vi kan skape ekstra liv, forteller han.

Låtskriver

I tillegg til sin egen solokarriere har Tom Hugo en avtale med Universal Tyskland, hvor han skriver låter sammen med andre artister. Om to uker kommer den tyske artisten Y'akoto ut med singelen "Without You", som Tom Hugo har skrevet. Låten har allerede blitt populær på radiostasjoner i Europa.

— Det er veldig gøy å kunne skrive sanger og samarbeide med andre artister. Da får jeg også lager låter utenfor min egen sjanger, som for eksempel rap og R'n'B, sier Tom Hugo.