Onsdag klokken 19.30

Kick Scene

Nesten Helg 2010

Tema: Selvskading i teori og praksis.

Landets eneste sykehustalkshow i regi ABUP og Sørlandet Sykehus beveger seg i grenselandet mellom psykiatri, kunst, fag, somatikk, samtale og visuelle uttrykksformer.

Våren og høsten 2010 arrangeres talkshow med temaer innenfor områder som kropp, kjønn, smerte, traumer, angst, lyst, tilknytning og forsoningsarbeid. Hvert tema blir belyst av dyktige foredragsholdere, gode samtaler med fagpersoner og mennesker med mye livskunnskap, musikk, performance og andre kunstneriske innslag.

Onsdagens program:

GJESTER

Svein Øverland — psykolog og forfatter

Karianne Zachariassen - tidligere selvskader

Håvve Fjell - rektor ved Fakirskolen

Marte Maritsdatter - elev ved Fakirskolen

INNSLAG

Evan Seleven — musikk

Håvve Fjell - suspension/"smertekunst"

TALKSHOWVERT

Overlege Anne-Lene Brattvåg

Onsdag klokken 21.00

Charlies Bar

Jam

«Første utgave av den nye generasjonen Charlies-jam var en knallsuksess med kledelig trengsel og fin løssluppen stemning» skriver Trashpop om konseptet som gikk av stabelen for første gang forrige onsdag.

Denne kvelden er det Simen Børven (bass), Syver Storskogen (keys), Anders Langseth (trommer), Steinar Jeffs Tovslid (gitar) og Johanne Nesdal (vokal) som utgjør bandet.

Torsdag klokken 22.00

Charlies Bar

CCTV

Haugesundsband som spiller en blanding av indiepop, psykedelia og elektronika. Jobber nå fra Oslo og holder på med å mekke låter til en platedebut.

De fire bandmedlemmene Shaun, Mark, James og Jon kan rutte med å ha blitt kåret til Ukuas Urørt og hadde sin live-debut på Club Øya under Øyafestivalen i fjor.

Hør smakebiter fra CCTV her.

Torsdag klokken 20.00

Digg/Butikkhuset Vennesla

Akustisk torsdag på Digg. Kveldens gjest stiller på scenen klokka 20.00. Fredag klokken 20.00

Åpen Scene på Samsen

Bingen Scene på Samsen stiller scene og lydanlegg til disposisjon for band, danse- og teatergrupper som ønsker å teste ut egenskapene sine og få øvelse på å opptre foran et publikum.

Fredag klokken 23.00

På Hjørnet

PowerRide

En aften med metall. PowerRide er fullt band og serverer tungt og tøft materiale fra blant annet Metallica, AC/DC, Deep Purple, Thin Lizzy, Ozzy Osbourne og W.A.S.P blant andre.

Et gjensyn med harde klassikere fra både 70- og 80-tallet.

Fredag klokken 22.00

Charlies Bar

Thelma & Clyde

Hanne Kolstø og Trygve Tambs-Lyche utgjør kunstpop/elektronika duoen Thelma & Clyde. Begge musikere med tyngde og personlighet og med flere aktuelle band og samarbeid. Hanne Kolstø er blant annet kjent fra Både Post og Love: Fi, og Lyche fra Darkside of the Force og Tara.Les anmeldelsen av første EP her.

Thelma & Clyde holder på med sin første fullengder i disse dager. Plata ventes høsten 2010. Men allerede på fredag kan du høre deres hip hop/trip hop-pop på Charlies.

Lørdag klokken 16.00

Charlies Bar

Nailed Ark Jets

Lokale Andreas Holteberg og Kjetil Axelsen spinner fram stemninger og harmonier som stemmer oppriktig med vintermørket.

Duoen spiller stemningsfull musikk som ifølge dem selv er ”…et håndfast materiale med et svevende budskap i en forholdsvis kald og fremmed verden”.

Dette håndfaste materialet har fått dem booket til spillejobber på blant annet eksklusive The Cavern i London (stedet der Beatles ble kjent) og flere puber og klubber i London og Liverpool.

Lørdag ettermiddag gjester de imidlertid Charlies Bar.

Hør mer fra Nailed Ark Jets her.

Søndag klokken 22.00

på Hjørnet

Akustisk søndag

Denne søndagen gjester det unge og lovende Konservatorie-bandet Jazzcorpse Akustisk Søndag.

3 av 4 bandmedlemmer skriver musikk og på scenen blir det innslag av både trompet, bass, saksofon og trombone.