— Det var litt overraskende å lese om dette i avisene etterpå. Vi merket ikke at politiet kom, sier Øyvind Angelsen. Tangentmannen i bandet Walking Sign forteller om episoden som fikk riksmedienes oppmerksomhet i april. Åtte aviser, deriblant VG rapporterte før påske at politiet i Kristiansand hadde rykket ut på grunn av et støyende lovsangsmøte.

WALKING SIGN har spilt sammen siden 2010. F.v: Rolf Wam Fjell, Øyvind Angelsen, Ole Håkon Reiersølmoen, Filip Johannessen og Christian Bilstad. Foto: MAGNUS WINTERSBORG

Det viste seg å handle om Walking Signs konsert i Filadelfias midlertidige lokaler i Marvika.

Tillatelse

— Det var vel 200 stykker til stede der. Vi merket ikke at politiet kom, for de snakket bare med arrangørene og kom ikke inn i salen, sier Angelsen. Det endte med at politiet ga tillatelse til å spille konserten ferdig dersom de var ferdige til midnatt.

Nå satser Walking Sign på å gi lyd fra seg som kan høres ikke bare fra Marvika, men kanskje også over radiobølgene.

Bunkers

Fredag satser de med singelen «This is what we're living for» som kommer på AGF Music. Den er mastret i Beatles' velkjente Abbey Road Studio og produsert av britiske Star Rock Music. Sammen med låta slippes en video som blant annet er spilt inn på toppen av en bunkers i Marvika.

— Vi er spente på hva framtiden vil bringe. Etter hvert håper vi å kunne komme med en fullengder, sier Angelsen.