Det var søndagsettermiddag at pappa Larry Birkhead tok med datteren Dannielynn på shopping på paparazzibefengte Robertson Boulevard.

Birkhead skal visstnok ha fått sitt eget realityshow der han skal skildre hverdagene sine som alenepappa og flere kjendisbloggere spekulerer nå i om handleturen søndag kun var for å skape buzz om tv-programmet.

– Jeg vil ikke avsløre noe ennå. Realityshowet vil egentlig være om dagene som er fylt av pappa-gjøremål. Sannheten er at noen kun har kommet til meg med ideer og jeg har ikke inngått en avtale så langt. Det er flere tv-selskaper involvert og det er noe vi vil fortsette å diskutere, uttalte Birkhead i oktober.

Anna Nicole Smith fødte Dannielynn 6. september i fjor og få dager etter døde sønnen hennes Daniel av overdose. Fem måneder senere ble Anna NIcole selv funnet død på et hotellrom, også etter å ha tatt en overdose av forskjellige medikamenter.

Dødsfallet ble etterfulgt av en av de mest omtalte farskapssakene i kjendisverdenen der hele fire menn meldte at de kunne være Dannielynns pappa.

10. april avslørte en DNA-test at Larry Birkhead var den biologiske faren til Anna Nicoles datter og har nå omsorgsretten for Dannielynn.