OSLO: Den nye singelen kommer ut to og et halvt år etter at Jorun stakk av med seieren i Idol, melder VG.no.

Selv om Jorun ikke har vært mye i rampelyset det siste året så har hun ikke ligget på latsiden. Hun skal ha hatt mange eventjobber, der hun blant annet har samarbeidet med Universal Music, verdens største plateselskap. Det er de som har hjulpet Jorun med å produsere singelen «Sticky Hands». I tillegg har Vennesla-jenta fått hjelp av DeepFrost-kollektivet i Trondheim til å skrive sangen.

— Den er både sexy og har masse trøkk og feelgood i seg. Jeg kjenner at jeg knapt kan vente med å synge den live når jeg snakker om den. Det skal bli herlig, sprudler Vennesla-jenta til VG.no.

Jorun innrømmer at hun er glad for at hun meldte seg på Idol.

— Det var en fantastisk reise. Jeg hadde jo ikke vært der jeg er i dag uten «Idol». Målet var å få ett bein inn i musikkbransjen, plutselig fikk jeg inn begge. Jeg er dritfornøyd. Også med at platen min solgte 25 000. Men nå er jeg tre år eldre. Jeg har vokst og er blitt mer bevisst. Jeg gleder meg til å bli mer delaktig i hele prosessen - være med å styre skuta selv, sier hun til avisen.

Men det ikke bare fryd og gammen å være kjendis.

— Jeg har hørt de sykeste spekulasjonene - at jeg har vært innlagt på sykehus og at jeg har vært gravid. Jeg skal visstnok også ha startet taxisentral! Jeg har ledd meg halvt i hjel av ryktene, men det er jo gull at folk bryr seg, understrekrer hun.