Dommeren i Los Angeles hadde ikke gode nyheter til Britney Spears. Natt til onsdag norsk tid ble det bestemt at Britney fremdeles kun får ha besøksrett til sine to sønner.

Utrygt hjem

Hun får se dem to ganger i uken fra klokken 12 til 19, og de får sove over en natt i uken. Alle besøkene skal overvåkes.

Først i april neste år vil alle de endelige detaljene om omsorgen for parets to sønner være klare. Frem til da er det mange regler Britney må følge for å vise at hun er ansvarsfull, skriver Eonline.

Blant annet må Britney innen fredag ha fremført bevis for at hun har et hjem som er sikkert for barna, som for eksempel at bassenget er sikret på forsvarlig vis.

Ingen struktur

Britney hadde bedt om å få slippe doptestene, men må fremdeles belage seg på å bli utsatt for to uanmeldte tester i uka. Dette skal pågå i to måneder. Dersom hun er dopfri, vil testingen skje en gang i uken.

Britney må også fortsette å møte den rettsoppnevnte Lisa Hacker, som skal lære henne å bli en god forelder, to timer en gang i uka.

Lisa Hacker har fortalt retten at de gangene hun har observert Britney med barna, er det ingen tvil om at Britney er glad i sine barn og at de er knyttet til henne. Men samværet gir også grunn til bekymring. Blant annet er det preget av mangel på rutiner, og dårlig kommunikasjon med sønnene.

Den eneste oppturen for Britney den siste uken, er at hennes nye plate stort sett har fått svært gode kritikker...

Les hele rettsdokumentet her