25. mai er det premiere på den tredje og foreløpig siste av piratfilmene. Alle gode ting er tre, og det later til å slutte med «Pirates of the Caribbean: at world's end».

Filmenes plot spinner i stor grad rundt et trekantdrama, med rollene til Keira Knightley, Johnny Depp og Orlando Bloom i sentrum. To av nøkkelskuespillerne ser ut til å forlate skuta, bare én vil fortsette videre.

Bloom sier nei

– Jeg har tilbragt mesteparten av 20-årene med å jobbe lenge på en karakter. Nå vil jeg videre, sier Orlando Bloom til magasinet Gotham.

30-åringen slo igjennom som den blonde alven Legolas i «Ringenes Herre». Samme år den siste av de tre filmene kom på kino, ble også den første av «Pirates of the Caribbean» vist.

– Det har vært helt fantastisk. Filmenes suksess har gitt meg et fantastisk liv og åpnet muligheter for mer arbeid, men nå vil jeg ha forandring, uttalte Bloom.

Mulig slutt for Knightley

Keira Knightley truet med å gi opp yrket som skuespiller i et intervju med magasinet Elle. Etter påstander om anoreksi fikk stjernen nok og ønsket ikke mer oppmerksomhet.

– Jeg er lei av at privatlivet er så interessant for andre. Kjendisgreia er helt sinnssyk. Jeg kan finne meg en annen jobb, og det er trolig det som kommer til å skje.

Dersom ikke vinden snur er Knightleys karriere i sjørøveri over.

Depp er med

Siste rolle trekantdramaet fylles av Johnny Depp. Han er den eneste i trioen som er positiv til flere oppfølgere.

– Jeg går aldri lei av å spille Captain Jack, han er så artig. Hvis de vil gjøre en «Pirates 7», hvorfor ikke? Det fins flere sider ved Jack Sparrow og situasjoner han ikke kan snakke seg ut av. Det ville være fint å få fortsette å undersøke dem, sa filmstjernen til Top of the Pops.

Dermed må trolig Jack Sparrow finne nytt mannskap om det skal bli flere eventyr på sjørøveren.