MANDAL: Etter en overbevisende konsert på Hovefestivalen i juni, er mandalsguttene Kenneth Bringsdal, Kjetil Sjlingstad, Andreas Hoff, Per Bertrand og Jack van der Hagen klare for å imponere internasjonal musikkbransje i Berlin når PopKomm går av stabelen 19.-21. september.

The Violent Years er blant annet blitt skamrost av Hove-sjef, Toffen Gunnufsen, som på Hovefestivalens hjemmesider karakteriserte bandet som en av sine personlige favoritter på programmet.

I februar i år fikk mandalsbandet også platekontrakt med Rec 90, som også har gitt ut plater med artister som William Hut, Magnet, Lorraine, Low Frequency in Stereo og Erlend Ropstad fra Vennesla. De er for tiden i studio og spiller inn et minialbum som vil være klart i løpet av høsten.

The Violent Years har spilt både på Skralfestival, Quartfestivalen tidligere. Og sist, men ikke minst, i Teltscenen på Hove fredag 29. juni.

PopKomm er et gigantisk bransjetreff for musikkbransjen, og kan sammenliknes med en meget mye større utgave enn vår lokale ByLarm. Årlig deltar nærmere 15 000 mennesker fra hele verden på arrangementet, og konsertene foregår på 30 forskjellige klubber i Berlin.