Danskene liker norsk musikk. 5. og 6.desember spiller Kaizers i Århus, konserten i kveld er en ekstrakonsert. De tre neste dagene holder de hoff på Vega i København. Konsert nummer to er en ekstrakonsert og den tredje er ekstra-ekstrakonsert. Den siste konserten er det fremdeles ledige billetter til.

— Det er jo en av våre favorittvenuer. Stemningen på Vega er helt fantastisk, så vi blir gjerne i tre dager vi, sier Geir «Hellraizer» Kaizer, til Kaizers egen hjemmeside.

Kaizers har aldri før hatt tre konserter på rad på Vega. Manager Eivind Brydøy er fornøyd.

— Det er sjelden at selv danske band har tre konserter på rad her, så dette er bra.

Inntekter

Vegas store sal tar rundt 1500 personer. Med en billettpris på 250 danske kroner, gir en utsolgt konsert en bruttoinntekt på rundt 410. 000 norske kroner.

— Utsolgte konserter i Danmark gir inntekter. Det betyr at vi også kan spille konserter nedover i Europa, så det er viktig for oss med disse konsertene på Vega, sier Brydøy.

Platesalget til Kaizers er heller ikke så verst, til å være en norsk gruppe.

— Vi ligger nå på rundt 8000 solgte at den siste plata, og det er et veldig godt tall, sier Eivind Brydøy.

Ny plate

Ikke nok med at danskene ønsker Kaizers både live og på plate. De vil også ha boka om Kaizers som kom ut i år. Jan Zahls «Kontroll på kontinentet» kan bli en liten hit i Danmark.

— Boken er ikke utgitt i Danmark, men vi har fått mange forespørsler fra fansen på mail. Så nå kjører vi ned en halv pall med bøker. Fredag blir det boksignering i København, sier Eivind Brydøy.

Den siste konserten er på lørdag. Etter den blir det helt stille til 2008. Kaizers-tilhengerene kan likevel være sikker på at det kommer mer. Ny studiotid er nemlig satt til oktober og november til neste år. Plata er planlagt utgitt i januar eller februar 2008.