KRISTIANSAND: Vokalist, Marita Sørli er fra Mandal og har vært med på lasset siden mai 2006. Tagent-master Jan-Tore Diesen er ekte Kristiansands-gutt fra Songdalen og i tillegg er et av medlemmene inngiftet i en Sømsfamilie. Bortsett fra de navngitte to består Bermuda Triangle av Ander Hunstad (bass og synthbass), Sverre Olav Rødset (vokal) og Thomas Jacobsen (trommer).

Hamskifte

Bandet har holdt det gående siden 2001, men da mest som et prosjekt-band. De har vært aktive i house-miljøer i utlandet og til sammen gitt ut to album (siste kom i vår og heter "33rp") og en drøss med cd-singler. De har også bidratt på samleplata til den verdenskjente dj'en John Deguid.

Men nå satser Bremuda Triangle på en litt annen stil.

— Vi har beveget oss et godt stykke bort fra house-musikken og gått mer over til en blanding av elektronika, rock og pop, forklarer Jan-Tore Diesen.

- Elektronisk er ikke stillestående

Etter at de fikk med seg Marita Sørli og Sverre Olav Rødset på vokal i mai har bandet begynt å samle sitt uttrykk rundt noe de betegner som "elektronikarock".

— Medlemmene i bandet har bakgrunn fra både pop, rock, jazz og elektronika og målet fremover er å etablere et fast uttrykk med musikken, satse på å spille mye live og gi ut et nytt album enten til våren eller tidlig neste høst, sier Diesen.

Til publikum som tar turen til Kick fredag kveld har gjengen følgende beskjed:

— Vår musikk er kanskje litt utenom det vanlige, og det er viktig for oss å vise at det er fullt mulig å gjøre elektronisk musikk levende på scenen. Mange går med en misoppfatning av at elektronika er stillestående og kun mennesker som står og vrir på knotter. Vi er kule og utadvendte på scenen og prøver å fortelle musikken på den måten som er naturlig, forteller Bermuda Triangle, som gleder seg til å opptre sammen med Margaret Berger.

Sortkledd melankoli

På spørsmål om hvem de appellerer til, svarer Bermuda Triangle at de antakeligvis har litt av samme fanskare som blant annet Seigmen, Animal Alpha og Depeche Mode.

— Vi appellerer nok til folk som har en forkjærligehet for sortkledde band med mye melankoli i seg. Vi har et litt mørkt uttrykk og målet vårt er å lage sterke og fengende låter, sier Jan-Tore Diesen.

I tillegg til å spille mye i Norge i tiden fremover vil Bermuda Triangle jobbe i studio med noen tyske produsenter. Neste lørdag spiller de på Rockefeller i Oslo sammen med Bel Canto.

Se Bermuda Triangle på Morrakvisten på Tv Sør lørdag klokken 09.00 og 10.00!