Første kvartal i år har Restauranthuset Rederiet et resultat på mellom 300 og 400.000,— kroner. Restauranthuset omfatter Big Horn Steak House, Charlies Bar og Rederiet nattklubb. På folkemunne ble stedet kjent som «Havariet» etter en rimelig dundrende konkurs høsten 2001. Butlers AS kastet kortene da de skyldte kreditorene over 12 millioner kroner brutto. De nye driverne, Restaurantcompagniet Sør, jobbet hele fjoråret for å betale kostnader «forbundet med å ta over et konkursselskap». Nå er altså tallene for første kvartal 2003 klare, og de peker rett til værs i en periode av året hvor bransjen generelt sliter.- Alle tre avdelinger er lønnsomme. Big Horn Steak House har i år økt omsetningen med 20 prosent, sier daglig leder Vegar Finnema.På Charlies bar har eierne bygget ut scenen, og de siste to årene har stedet etablert seg som kulturelt samlingspunkt. Oppe i andre etasje er nattklubben relativt nyoppusset, og har godt besøk for tida.Finnema gir mye av æren for de gode tidene til staben på huset.- Jeg har jobbet i bransjen i 15 år, og er overveldet over entusiasmen her, sier Finnema.Rederiet ser nå fram til Quart-uka, hvor stedet stiller med eget program parallelt med festivalen.