KRISTIANSAND: I går bekreftet Toffen Gunnufsen det Fædrelandsvennen avslørte allerede for to uker siden: Snoop Dogg kommer til Quartfestivalen. Kongen av gangsta´rap, filmstjernen, skandalemakeren og marijuanaforkjemperen spiller i Bendiksbukta onsdag 6. juli.

— Nå kan jeg bekrefte at han kommer til festivalen. Jeg har endelig fått kontrakten tilsendt, underskrevet og bekreftet fra managementet i USA, sier en stolt Gunnufsen.

Han har ennå ikke mottatt den personlige raideren fra Snoop Dogg. Kravene fra amerikaneren skal i følge andre konsertarrangører være like detaljrik som kontroversiell, men Toffen avviser at han er villig til å skaffe superstjernen dop.

— Det skal han bare glemme. Han får ikke noe hasj av meg, men pils kan jeg skaffe. All hasj må stå for hans egen regning, sier han.

— Det havner altså ikke på din regning?

— Nei, det der vil ikke jeg ha noe med å gjøre. Han får gjøre som han vil, men jeg kommer til å avvise et eventuelt krav om «Mood Modifyers», humrer Toffen.

Det vil uansett ikke være første gang et band ber Toffen om å skaffe dop.

— Det skjer heldigvis ikke så ofte, tror jeg kan telle tilfellene på én hånd. Uansett kan ikke jeg drive å formidle sånne ting til artister, sier Toffen Gunnufsen.

I går kunne han også bekrefte at Raphael Saadiq inntar Quart på åpningsdagen. Saadiq er en av Amerikas mest respekterte soulartister, enten det er som produsent og låtskriver, eller som artist på egne bein.