KRISTIANSAND: Sørlendingen Marte Wulff sa før slippet av plate nummer to at hun ville bli overrasket om «Safety pins» solgte mer enn 5000. Skuffet

Etter nærmere en måned i salg, har det ikke tatt helt av.

— Platesalget går greit, det er stille tider. Platen nærmer seg 2500 solgte. Det er greit det, sier Anette Andersen hos Sonet distribusjon.

Norsk musikk ligger godt an på Norges offisielle plateliste. Jonas Fjeld, Christel Alsos og Askil Holm er blant artistene som ligger høyt. Marte Wulff er ikke i nærheten av toppen.

— Vi er skuffet over at «Safety pins» ikke gikk inn høyere på listen, men det ser ut til at den får et greit liv, sier Anette Andersen.

Radioliv

Selv om plata strever med å nå ut til folks cd-hyller, når musikken trolig frem via andre kanaler. For på radiolisten går det bedre med Marte Wulff.

— Singelen «Accident» er tirsdag nummer elleve på listen, det er bra, sier Anette Andersen.

I disse dager gjøres også videoen til singelen ferdig, og om ikke så altfor lang tid vil den nok vises på tv. Videoen er spilt inn på en margarinfabrikk i Oslo og er sykehusinspirert.

USA og Bergen

Marte Wulff vil kommende lørdag spille under South by Southwest i Austin i Texas.

— Det er hyggelig av Kristiansand at hun er plukket ut til å være med på dette, men vi har alle moderate forventninger. Det er mest gøy å få lov til å spille der, det er en unik mulighet, sier Anette Andersen.

Ellers i år vil Marte Wulff blant annet spille i Kristiansand 22.mars, i Grieghallen under Bergenfest i slutten av april og i juni på Norwegian Wood-festivalen. Der spiller hun på samme dag som blant andre Tori Amos.