KRISTIANSAND: Begge vil i løpet av neste uke stille til såkalt "duell" med en av de andre deltakerne i programmet som går på Tv Norge.

10 jenter kjemper om å komme videre til semifinalene i Frøken Norge 2007 9. april. For å komme frem til finalistene, arrangeres det dueller mellom to og to deltakere flere dager i uken. En av de to duellantene vil hver dag stikke av med en finaleplass, og onsdag er det Malin Nilsen fra Farsund, bosatt i Kristiansand, som skal i ilden. Og torsdag er det Silje Frivold fra Arendal som skal konkurrere.

Det er publikum som bestemmer hvem av de to deltakerne i duellen som får gå videre. Dette gjøres ved at alle har mulighet til å gå inn på www.froken.no og avgi stemme på sin favoritt.

20-åringen Malin Nilsen er opprinnelig fra Farsund, men bor og jobber for tiden i Kristiansand. Her er hun butikkmedarbeider i motebutikken JC på Sørlandssenteret.

22 år gamle Silje Frivold fra Færvik i Arendal er også ansatt i butikk, samtidig som hun studerer for å komme inn på psykologistudiene.

Følg med på hvordan det går med jentene på www.froken.no.