KRISTIANSAND: Rockemusikalen "Tommy", kabareten "Fra vugge til grav" og teaterstykket "Bak lukkede dører" har allerede trukket flust av publikum til det tidligere Hans Johnsen-bygget den siste uka.

Fredag var det også konsert med lokale The Sextet of Variation, og selv om søndagens konsert med pop-kometen, Christel Alsos ble avlyst, er det god grunn til å glede seg til dagene som kommer.

For det blir musikk. Mye musikk, i tillegg til at "Tommy" og "For lukkede dører" og "Fra vugge til grav" vil fortsette sine forestillinger.

Onsdag kveld er det danske Hanne Boel som står på scenen. Inspirert av americana-musikken og med dype og megetsigende tekster, har Boel blitt en elsket og respektert artist såvel i Norge som i Danmark. Nylig gav hun ut plata "Private Eye".

Torsdag er det duket for en helt annen type musikk, når rogalendingene i Skambankt skal rocke Havnekvartalet. Skambankt debuterte på plate i 2004 og har siden turnert mye i Norge og Danmark spesielt. Skambankt er også kjent for å ha vært med å lage filmmusikk til "Uro" og "Tommys Inferno". Sistealbumet "Eliksir" ble sluppet i januar 2007. Fredag er det lokale Tara og Bellmann som spiller opp. Tara er godt kjent i det lokale musikkmiljøet, og fikk lovende kritikker for sitt debutalbum "Plain as Cool", som ble sluppet i november i fjor. Frontfigur i bandet er Tara Øverland fra Kristiansand.

Lørdag kan man glede seg til nydelige toner fra Jenny Hval (alias Rockettothesky) fra Tvedestrand. Den unge sørlendingen har høstet strålende kritikker for sin debut "To Sing You Apple Trees", og dukker stadig opp på norske radioakanaler for tiden.

Mye godt i vente med andre ord, og ingen grunn til å bli hjemme i sofakroken denne uka.