Rockematriark og mamma, Sharon, mente det var like greit datteren fikk det inn tidlig, og fortalte like godt om livets realiteter, som hun kaller det, til Kelly da hun var syv-åtte år gammel.

Fant turnékondomer

Nå 23 år gamle Kelly forteller om turnéliv og sex-undervisning til britiske New!

– Jeg var på turne med pappa, og under hver eneste konsert delte de ut gratis kondomer. Jeg var rundt syv eller åtte år gammel da jeg fant en pakke med noe jeg ikke visste hva var, og spurt mor «Mor, hva er dette for noe?»

Og mamma Sharon forklarte.

– Hun forklarte meg hva det var. Foreldrene mine har aldri vært blyge når det gjelder sex. De fortalte alltid hva de syntes om ting, og de formante oss til å beskytte oss, sier Kelly videre.

Sex-sjekker

Formaningene har tydelig satt spor, for datter Osbourne røper videre at hun er ultraforsiktig, renslig og nøye når det kommer til intime forhold.

Flere ganger i året lar hun seg sjekk for seksuelt overførbare sykdommer. Hun skal være så paranoid når det kommer til smittsomme sex-sykdommer at hun oppsøker klinikker fire ganger årlig for å testes. Bare for å være sikker, som hun sier.

«Safe sex»

Og det selv om hun insisterer på at hun praktiserer «safe sex».

– Jeg er ikke typen som snakker høyt om sex-livet mitt, men jeg er ikke redd for å snakke om preventiver. Jeg sjekker meg fire ganger årlig for seksuelt overførbare sykdommer, selv om jeg flesteparten av gangene ikke engang trenger. Men jeg gjør det bare for å få fred i sjelen.