62 år gamle Ronnie Wood har slitt med alkoholproblemer gjennom store deler av sin omfattende karriere. Etter å ha vært på vannvogna i noen år ramlet han av i fjor sommer etter at han innledet et forhold med den unge russiske bartendersken Ekaterina Ivanova. Han sjekket inn på avvenning i august i fjor, men ekteskapet med kona Jo lot seg ikke redde.

Konsert

I lang tid verserte det også rykter om at Ron Wood skulle slå seg sammen med Rod Stewart for å gjenforene The Faces. Dette ble det ikke noe av. Nå melder Reuters at Wood er på vei ut av sin musikalske dvale og at han skal delta på en veldedighetskonsert i Los Angeles neste måned. Inntektene går til musikere som strever med rusmisbruk.

Inntekter

Wood kan muligens trenge noen ekstra inntekter selv, all den tid ekskona trolig vil ta et solid jafs av Stones-gitaristens formue. MusiCares MAP Fund arrangeres for femte gang, og i tillegg til Wood har også Iggy Pop sagt ja til å stille opp. Heller ikke han er ukjent med rusmisbruk. Rytmeseksjonen i Red Hot Chili Peppers, Flea og Chad Smith, stiller også opp. Arrangementet er alkoholfritt.

Her er et klipp av Ronnie Woods versjon av Dylans «Seven Days». Bare for å minne leserne om at mannen faktisk ikke er så verst på gitar: