Det er første gang Ekaterina Ivanova (21) tar bladet fra munnen etter at hun ble banket opp av Woods (65) nylig.Til bladet Hello! forteller Ivanova at kjæresteforholdet startet som «et eventyr», men at det begynte å gå galt da de sammen flyttet inn i det slottslignende herskapshuset Ruxley Towers i Esher i Surrey.

– Da Ronnie og jeg flyttet inn lo vennene mine og sa jeg var som prinsessen som ble fanget i tårnet. Han ble helt Jekyll og Hyde. Jeg var fanget der med den onde nissekongen, sier Ivanova nå.

Hun legger skylden på Ronnie Woods alkoholproblemer, og forteller at han blir «som et barn» i fylla – og kaster flasker rundt og hermer etter stemmen hennes.

– Det var som å prøve å holde styr på et barn. Da vi først møttes, drakk jeg også mye, men jeg klarte ikke å holde følge med ham. Jeg visste når jeg skulle stoppe, det gjorde ikke han. Du må virkelig være sterk for å klare å leve med noen som ham. Jeg er sterk, men jeg orker ikke, sier Ivanova, som erklærer at hun nå har større respekt for Woods ekskone Jo – som var gift med ham i 23 år.

Jo Wood har invitert eksmannen til julemiddag med familien. Ekaterina Ivanova bor nå hjemme hos moren i en kommunal leilighet. (©NTB)