Det er faren til Michael Douglas, Kirk Douglas som skal fylle Beckhams støvler i den nye reklamen som bygger på det samme gladiator-temaet som fjorårets film til 35 millioner kroner, melder Metro.Den nye filmen parodierer Stanley Kubricks Oscar-vinnende «Spartacus» fra 1960 ved å omarbeide en klassisk scene der romerne lover å spare livet til slavene om de identifiserer Spartacus, en rolle Kirk i sin tid spilte med bravur.

I det Douglas gjør seg klar til å møte sin skjebne, blir dalen fylt med menn som roper «Jeg er Spartacus!» og en tåre renner nedover skuespillerens kinn.

En liten trøst for 29 år gamle Beckham er det at filmen bare vil bli vist i Nord-Amerika.

Enda verre er det kanskje at den en gang så fancy Beckham topper listen over verst kledde menn i Storbritannia i en avstemning i magasinet GQ. De siste tre årene har han kunnet smykke seg med tittelen som «De britiske øyers best kledde mann».

— Plutselig er alt helt feil. Han ser overpyntet og hallikaktig ut. Ser du tilbake på Beckham-maninen, tenker du: «Hvorfor var det egentlig så mye oppstyr?». Han ser latterlig ut, sier moteredaktøren i Sunday Times, Claudia Croft.