Elton John var prisutdeler i Cannes søndag. Her rant begeret over for mannen som ikke er direkte kjent for å ha verdens lengste lunte.Popsangeren skulle dele ut prisen til den beste unge mannlige skuespiller, og i kjent stil lot ikke det vandrende fyrverkeriet sjansen til å høvle over pressen gå fra seg. Midt i en tale til ære for den unge, canadiske skuespilleren Kevin Zegers, begynte han å hvese i mikrofonen. Det lød ifølge Ekstra Bladet omtrent slik:

— Hvis noen av dere så «Transamerica»? Jeg snakker til dere... fucking, fucking fotografer, dere skulle vært skutt alle sammen.

Mottakeren av prisen, Kevin Zegers, prøvde å holde masken, men Ekstra Bladet mener likevel at han virket en smule forbløffet over Elton Johns utfall.

Tidligere har Elton John blant annet ligget i strid med den britiske avisen Sunday Times. Han likte dårlig måten han ble omtalt på da avisen skrev om hans årlige veldedighetsball, «Tantrums and Tiara».

Avisen skrev nemlig at han oppførte seg som et bortskjemt barn under festligheten, og at ingen av gjestene fikk snakke med ham dersom ikke han snakket til dem først.

Påstanden gjorde artisten rasende, og han gikk til injuriesøksmål. Partene endte med forlik, der avisen måtte betale. Men hvor mye penger som måtte til for å bøte på skaden, er ikke kjent. (©NTB)