Etter noen få uker med rykter og benektelser, hevder den angivelige barnefaren å ha bevis for graviditeten.— Jeg har sett ultralydbildene og snakket med legene. Jeg er veldig affektert, uttaler Larry Birkhead.

Den tidligere Playboy-playmaten og Hennes & Mauritz-modellen Anna Nicole Smiths talsmann og lovlige rådgiver Howard K. Stern benekter at hans klient er med barn. Men Birkhead har anklaget Smiths pressesekretær for å lyve.

— Howard må komme over sin egen sjalusi i forhold til forholdet mellom meg og hans eneste klient, sier Birkhead. Stern var ikke like snar med å motsi eller i møtegå påstandene i et nylig publisert intervju.

— Om Anna Nicole er gravid, da vil hun opplagt ikke at noen skal vite det ennå. Om hun ikke er gravid, så benekter hun ikke ryktene fordi hun synes det er morsomt å se hvor mye oppstandelse det forårsaker. Hun lar det bli opp til deg å gjette hva som er sant.

I mellomtiden har Smith blitt observert på utkikk etter babyklær i den snobbete butikken Petit Tresor i Los Angeles rapporterer TMZ.com. En tilskuer avslørte:

— Hun og en kvinnelig venn så for det meste på rosa pyjamaser og ulltepper. Den type ting man først kjøper når man finner ut at man er med barn. (©NTB)