Britney Spears' siste album «Blackout» ble lagt ut for salg i forrige uke etter at plata var blitt hyllet av anmeldere verden rundt.

De fleste mente «Blackout» var Britneys beste utgivelse så langt i karrieren og høye terningkast lyste fra mediene.

Men selv om kritikerne sier «Gimme more» til Britney, har ikke fansen helt den samme oppfatningen. «Blackout» omsatte nemlig ikke like mye som forventet den første salgsuka.

«In the Zone» solgte bedre

Målet var å selge 350.000 kopier av Britneys siste album i USA, men slik gikk det ikke.

Salgstallet endte på 325.000, noe som slettes ikke er en dårlig sum, men blekner kanskje litt i forhold til hennes forrige utgivelse.

«In the Zone» hadde for fire år siden 609.000 kjøpere første uken den var til salgs.

I tillegg må det være litt ergerlig for Britney å bli forbigått av gamlekara i The Eagles, som også slapp sitt comebackalbum i uke 44. The Eagles har til nå solgt dobbelt så mange kopier som Britney.

Begge gjør comeback

Mens popprinsessen sist ga ut en skive i 2003, er det litt lengre siden musikkindustrien har fått høre nytt materiale av rockeørnene.

The Eagles forrige studioplate, «The Long run», kom nemlig ut i 1973. Og alt burde ligge til rette for at Britney skulle ha klart å selge mer enn The Eagles. Hun har i alle fall fått mer promo det siste året.

I tillegg selges The Eagles' «Long road out of Eden» kun gjennom bandets hjemmeside og i Wal-Mart-butikkene. «Blackout» derimot selges overalt.

TMZ.com mener Britneys slagstall vil nå nye høyder når de neste singlene kommer.

Hvilken låt som skal etterfølge «Gimme more» på markedet er ikke kjent.