LILLESAND: Kulturnatta kalles den, dette hyggelige kulturelle sprell som minner oss om sommer og LillesandsDa'er. Og det er slett ikke bare kvelden det snakkes om. Det hele tar til i 16-tiden, og de siste danseføtter finner ikke roen før i totiden på natten.

Rundt på spisestedene er det svært internasjonalt med gresk aften og fransk meny, mens sjømannsforeningen lokker med sin velsmakende bacalao.

I Strandgata 10 er det fotoutstilling ved allsidige Fiona Sandvik, mens den lokale malerklubben viser sine arbeider på Middelskolen. Og på Emil Knudsens Plass blir det både Knøtte-dans fra Leikarringen og Seniordans.

På kveldstid overtar konsertene. Ellas Kafé har Per Jakob Skaanes, Tor Flaa og Harald Bjørløw på programmet, deretter Finn Beniksen og Dag Ellefsen og The Nils Georg Paus Band.

I Lillesand kirke blir det konsert både med kulturskolen og Per Arthur Hansen, Morten Martens Øvensen og Tim Harry Blomberg. Og på by— og Sjøfartsmuseet er det klassiske toner ved Gjøril Songvoll og Gaute A. Birkenlund.

Og spøkelseshistoriene? De er å høre på Spøkelsesloftet på museet. Etter at det er blitt mørkt.