Da første del av finalen av «Dancing with the stars» ble sendt mandag, var selvsagt alle fire krydderjentene på plass i salen for å heie fram kollegaen Melanie Brown.

Mel B har klart å karre seg til slutten av dansekonkurransen og tirsdag skal vinneren kåres.

I USA sendes dansekonseptet to dager på rad. Mandag er det dans, tirsdag er det utstemning.

Busy Spice Mel B har hatt en travel høst som nygift småbarnsmor. I tillegg til å ha danset ukentlig på «Dancing with the stars», har hun spilt inn låter og musikkvideo med Spice Girls. Dansepartneren Maksim Chmerkovskiy har blitt med Scary Spice til Storbritannia for å få nok tid til øving, mens Mel i tillegg har brukt tid på å promotere Spice-comebacket.

Når danseprogrammet er ferdig tirsdag, skulle man kanskje trodd at hverdagene ble litt roligere for 32-åringen, men den gang ei.

Allerede søndag starter gjenforeningsturneen med Spice Girls i Vancouver. Etter Canada skal jentene opptre i byer som Buenos Aires, Cape Town, Sydney, Shanghai, Manchester og Madrid.

Dommernes favoritt Da Mel B danset i «Dancing with the stars» mandagskveld, fikk hun høyest score av dommerne. Hele 55 av 60 mulige poeng gikk til Mel og Maksim for deres innsats i grenene cha cha cha og freestyle.

Det betyr at hvis publikum er like imponert som juryen, kan Mel B bli kåret dansemesteren i resultatprogrammet tirsdag.

Med i finalen er også Marie Osmond (underholder) og Helio Castroneves (racerbilfører).

Beskyttes best mulig Men med en viktig turné rundt hjørnet, er også Scary Spice beskyttet mest mulig. I frykt for at hun kan skade seg, er hun konstant omringet av krasjmatter når hun trener til dansekonkurransen.

— Mels eksistens er veldig kostbar. Hun er viktig for «Dancing with the stars» og viktig for Spice Girls-turneen, så derfor ønsker vi ikke noen brudd, uttalte dansepartner Maksim til pressen.

«Dancing with the stars» sendes på ABC og har rundt 20 millioner seere per program.

Spice Girls starter verdensturneen sin søndag og var tilstede for å heie på Spice-vennen sin. Foto: ABC/Wenn/Scanpix