Dette skriver BBC i dag etter at det ble klart at Jimmy Page, Robert Plant og John Paul Jones har gått med på å gjøre en enkelt konsert sammen i forbindelse med samle-CD'en «Mothership» som slippes den 13 november.

Den planlagte konserten skal etter det BBC erfarer holdes på O2-arenaen i London ( tidligere kjent som The Millennium Dome).

Led Zeppelin har ikke spilt sammen på 19 år, og deres siste konsert ble holdt i Berlin i 1980, bare to måneder før trommeslager John Bonhams død. Under den kommende konserten vil Bonhams sønn, Jason Bonham svinge trommestikkene.

Chris Roberts, redaktør for det britiske musikkmagasinet Uncut sa til BBC Radio Five i morges at han så på dette som den største gjenforeningen av et band noensinne.

— Gjenforeninger av gamle storheter er så absolutt "in" for tiden. Du har The Police, Genesis etc. etc. Men dette er den gjenforeningen som bare de færreste trodde ville skje. Dette er stort. Led Zeppelin er heavyrockens Picasso.

Konserten er i skrivende stund ennå ikke offisielt bekreftet, og det er således heller ingen opplysninger om hvor mange billetter som vil bli lagt ut for salg.