Det svenske rockebandet Hey Elbow er bekreftet til årets Sørveiv. De er mest kjent for låten "Bianca", som ble godt mottatt i hjemlandet. Foto: PROMO

— Norge, Sverige og Danmark er representert i dagens artistslipp. Sjangermessig er det variert, fellesnevneren er svært høy kvalitet, og potensialet til å lykkes utenfor sitt lands grenser. skriver Sørveiv på sine hjemmesider.

Artistene som i dag ble bekreftet til å spille på årets musikkbransjetreff i Kristiansand er norske Aiming For Enrike, Tellef Raabe og trubaduren Torgeir Waldermar. Det svenske rockebandet Hey Elbow og den danske electronika-artisten Sekuoia er også bekreftet.

— Aiming for Enrike bør være kjent for en del av det lokale konsertpublikummet i Kristiansand, etter en utrolig kul og energisk konsert på Måkeskrik tidligere i sommer, sier prosjektleder i Sørveiv, Kjetil Nordhus.

Han trekker også fram danske Sekuioa som en spennende artist på programmet.

— Han har opparbeidet seg et imponerende liverykte i hjemlandet og er spådd en forrykende fremtid, sier Nordhus.

Sørveiv arrangeres for fjerde år 7. og 8. november i Kristiansand. Idéen bak konseptet er å samle musikkbransjen i Agder og Telemark til en helg fylt med nettverksbygging, kunnskapsformidling og konserter med kommende talenter.