Den 82 år gamle skuespilleren skadet Kristina (67) da han prøvde å hindre at hun falt. Moore sier at han trolig tok rådet han fikk på bryllupsdagen for bokstavelig.– Presten sa at du alltid skulle flytte alle hindringer vekk fra partneren din og støtte hverandre. Kristina og jeg var nylig i Sveits og hun skled på isen. Jeg tok tak i henne og holdt henne. Men for hardt – jeg brakk håndleddet hennes. Å støtte hverandre for mye er ikke alltid bra, sier Moore.

Den tidligere James Bond-skuespilleren har vært gift fire ganger og sier at han omsider har lært de to lette reglene som er nøkkelen til et godt forhold.

– Nummer en: Si alltid ja og amen til alt hun sier. Nummer to: Ikke bli tatt på fersken hvis du ikke virkelig mener det, sier han til den tyske avisa Frau im Spiegel.

Til tross for at han er opp i årene, hevder Moore at han føler seg i form og frisk, selv om han innrømmer at han er litt overvektig fordi han elsker å lage mat.

– Jeg elsker måltider jeg kan lage i en wok og tradisjonell mat som kalkun. Kona mi liker det. Og selv om hun ikke gjorde det, ville hun ikke si det til meg, fordi det ville innebære at hun måtte lage maten. (©NTB)