ARENDAL: Hove følger opp sin lovnad om å slippe en ny artist eller et nytt band hver dag frem mot påske.

I dag var det hip hop-fansen som kunne smile da det ble klart at den unge og lovende kanadiske rapperen Drake kommer på besøk til Arendal i sommer.

Han har fått plass på Amfiscenen den 2. juli.

Kanskje har du aldri hørt om han, men når debutskiva "Thank me Later" kommer ut om kort tid, blir han trolig mer allemannseie. Drake blir nemlig karakterisert som den nye store kometen på hip hop/r'n'b— himmelen og som videoen viser er det ikke småtasser han har inngått samarbeid med.

Drake er signet på label'en til Lil' Wayne, Young Money Entertainment og har samarbeidet med ikke ukjente navn som Eminen, Jay Z, Dr. Dre og Kanye West.

From left, Drake, Eminem, and Lil Wayne perform at the Grammy Awards on Sunday, Jan. 31, 2010, in Los Angeles. (AP Photo/Matt Sayles) Foto: Matt Sayles

Dagens slipp er nesten for godt til å være sant! Drake har stått med store bokstaver på toppen av blokka til booking-gjengen vår i hele høst og vinter. For Drake er hip hop-kometen som gjør alt litt annerledes – og alt litt bedre. Det er lite klassisk gangsta over Drake, men desto mer ektefølte lyrics om kjærlighet og sånne ting... , skriver Hovefestivalen på sine nettsider onsdag.