— Årets slagord er eventyrkule, som er en type godteri med flere lag og forskjellige smaker. Slik blir Fjellparkfestivalen - en rockefestival med variasjon, sier PR-ansvarlig for Fjellparkfestivalen i Flekkefjord, Erik Johan Egenes til Fædrelandsvennen.

Festivalen slapp nylig de tre første navnene til festivalen: Black Debbath, Thulsa Doom og Kaia Gunnufsen.

— Black Debbath er et band som spiller seriøs musikk med humoristiske tekster, og passer godt inn på en festival, sier Egenes.

Navnet er en hyllest til Black Sabbath. Bandet har alltid spilt tung politisk rock, og er blant annet kjent for sanger som "Problemer innad i Høyre" og "Den femte statsmakt".

— Da vi hørte at Thulsa Doom hadde gjenoppstått, måtte vi bare slå til. Bandet har betydd mye for norsk rock. Vi håper at vi kan presentere publikum for en ny artist: Kaja Gunnufsen spiller akustisk, rolig musikk, og blir et fint alternativ.

Fjellparkfestivalen varer fra 17. til 19. juli i Flekkefjord. Black Debbath blir headliner på fredagen. De andre headlinerne er foreløpig ikke klare, men Egenes lover at det kommer flere store navn. Til sammen vil rundt 15 artister besøke festivalen.