Pass It Records har seilt opp som en seriøs gangsterbedrift siden Equicez debuterte med S.O.S.. På Quart i fjor ble hele gjengen tauet inn da politiet foretok en razzia på bussen deres. Og i vår oppnådde de alle rapperes drømmeoppslag da Akersgata fant en (veldig svak) link mellom dem og ranet i Stavanger. I Bendiksbukta i går derimot, oppførte både F'Em One, Kast, Onkl P, blåserekken, de to dj-ene, sangerne og rapperne seg alle uklanderlig.

Showet foregikk i halvannen time, noe som var litt lenge om man skal ta guttenes underholdningspotensiale med i beregningen. Siden Pass It stilte med elleve mann på scenen, ble konserten også litt vel sprikende, med alt fra ganjalåter til falsettsang à la Cee-Lo. Heller ikke blåserekka, som så (og hørtes) uvanlig malplassert ut, dro opp inntrykket.

Duoen selv dro i gang med både nye låter og solomateriale, uten at det noen gang tok helt av. Dét gjorde det først da de dro i gang med slagere som «Barnslig» og «Dreikkalåta». Pass It og Equicez er dyktige folk, og med litt mer dressur på seg selv og showet kunne det blitt riktig så morsomt i bukta. Men om vi kjenner guttene rett, kommer de garantert tilbake.

Walter N. Wehus

**Pass It presenterer

Equicez m/venner**

Bendiksbukta

kl. 17.15