Spiderman 2 baserer seg på filmen med samme navn, og du styrer den frekke vitsemakeren i blå og rød drakt, mens han svinger seg gjennom New York og tar seg av skurkene i byen. Det er ingen som liker ham, alle tror at han er en banditt, selv om han gjør så godt han kan for å bli godtatt som en av de snille gutta.

Er du fan Spiderman, er dette et must, men det er ikke helt sikkert at alle kommer til å ha like mye moro av spillet. Det virker til tider litt uinspirert og det er ikke alltid du føler deg som den akrobaten Spiderman er. Du kan bruke edderkoppspinnet til å avvæpne skurker og pakke dem inn så de ikke kan bevege seg, men ofte er det like greit å løpe bort til dem og trykke frenetisk på knappene for få dem i bakken.

De fleste skurkene er stokk dumme, og det blir etter en stund ensformig å gi dem bank. Det morsomste er egentlig å svinge seg gjennom gatene i New York i vill fart på jakt etter dem.

Utviklerne av Spiderman 2 har skjønt at det ikke alltid er like lett å forstå hvor man skal og hva man skal gjøre i et spill. Hvis du kåler for mye, får du tips av spillet, som gjentar oppdraget for deg eller forteller deg om ting som kanskje ikke er helt åpenbare. Dette skjer ganske ofte, men ikke for ofte til at det blir irriterende. Du kan dessuten velge å ikke bruke disse tipsene.

Spiderman 2 er et ganske godt actionspill, som vil glede alle som har et godt forhold til verdens mest misforståtte superhelt.

TORE SAND

Spiderman 2

Activision

Sjanger: Action

Alder: 12+

PSP

Plattformer: Kun PSP, andre varianter finnes til andre konsoller