Kombinasjonen av gateracing, tuning og styling av biler har vært en stor hit på konsoll, og mange racingentusiaster har brukt utallige timer på å få seg den feteste virtuelle bilen som tenkes kan i Need for Speed Underground 1 og 2. Nå har turen kommet til Nintendo DS.

Det svinger ikke helt. Vel, det er for så vidt ikke noe galt med svingene i seg selv, kontrollen er OK, men følelsen av at du er en råtøff racerfører som brenner gjennom gatene og gir blanke i hva politiet synes om det du driver med kommer aldri.

Det er kanskje litt urettferdig å sammenlikne spill til DS med tilsvarende spill til Sonys PSP, men likevel: etter å ha spilt Ridge Racer på PSP duger ikke DS-versjonen av NFSU2. Grafikken ser ut som et tidlig Playstation 1-spill og skjermen føles for liten. Grafikken i horisonten spretter frem i rykk og napp, og spillet ser i det hele tatt ikke spesielt lekkert ut.

Hvis du har en DS og skal ha et racingspill, er likevel NFSU2 OK. Men hvis du er racingtilhenger og prøver å bestemme deg for hvilken håndholdt konsoll du skal kjøpe er det ingen tvil. Vent til september, og skaff deg en PSP.

TORE SAND

Lunkent fartsbehov

Need for Speed Underground 2 DS

EA Games

Genre: Racing

Alder: 3+

Plattformer: Kun Nintendo DS, andre varianter finnes for alle konsoller