Og filmen, som er den 22 i rekken skal hete Quantum of Solace. Det skriver BBC på sine nettsider.

Tittelen kommer fra en av novelle om James Bond, skrevet av Ian Flemming.

Selv om tittelen på filmen nå er avslørt, er det ikke mye i den kryptiske tittelen som avslører den nye filmens handling.

Jakter på hevn

Ifølge Bond selv, Daniel Craig speiler tittelen hvordan Bonds hjerte blir knust i slutten av «Casino royale».

— Bond drar ut for å finne den ansvarlige. Han er på jakt etter hevn, slik at han kan glede seg over livet igjen, sier Craig til BBC.

Filmen har fram til i dag hatt arbeidstittelen Bond22, og produsentene forteller at navnet på filmen ble avgjort for få dager siden.

— «Quantum of solace» begynner bokstavelig talt timer etter at den forrige sluttet, sier produsent Michael Wilson til nettsiden.

- Har kysset Bond

De nye bondjentene har vært klare en stund. 21-årige Gemma Arterton spiller MI6 agent i filmen, og har allerede spilt inn kjærlighetsscener med Craig.

— Jeg følte meg veldig ung og fnisete underveis, men jeg kysset James Bond, utbryter skuespilleren under pressekonferansen.

Ola Kurylenko spiller rollen som Camille. Men akkurat hvem hennes rollefigur er har ikke blitt avslørt. Kurylenko har ikke begynt innspillingen av sine scener, men avslører at hun er i hardtrening med både våpen og kampsporttriks.

Judy Dench vender tilbake som M i det som er hennes sjette Bondfilm.

Filmen har planlagt internasjonal premiere i november.