KRISTIANSAND: De to sprudlende artistene holdt det gående i hele fjor med humorshowet «Herborg & Hope». Før de gir seg for denne gang avlegger de Sørlandet et besøk tidlig i februar.

Til nå har 35.000 mennesker sett forestillingen etter at jentene har spilt i Bergen, Oslo, Stavanger, Haugesund og Ålesund. Showet hadde premiere i Bergen for ett år siden. Det ble også spilt for fulle hus på «Latter» i Oslo før jul.

Til påske er det definitivt slutt for de to morokråkene.

— Vi skulle egentlig gitt oss til jul, men vi har det så gøy sammen. Derfor fikk vi til en liten turné igjen i Sør-Norge fra januar av. Det ser vi på som en god bonus, sa Christine Hope nylig til avisen BA. Herborg og Christine er barndomsvenninner. Herborg har jobbet som skuespiller og sanger i mange år. Hun fikk sitt definitive gjennombrudd som skuespiller i 1996 gjennom rollen som Eliza Doolittle i «My Fair Lady».

Christine Hope er mest kjent fra TV 2s «Frittgående Hope» fra 2004. Hun har arbeidet med teater i mange år og er sist kjent som Herdis, den sjalu venninnen til Herborg.

«Herborg & Hope» har show på Havana 8.-10. februar.