Johnny Rotten er ikke lenger så råtten innvendig. Ifølge britiske Sunday Telegraph har den notoriske frontfiguren i punkpionerene Sex Pistols brukt en solid bunke av sparepengene på å fikse tennene. Tennene har gjennom hele karrieren vært hovedelementet i Rottens varemerke: Det hånlige og råtne fliret. Tennene hans var så ille at omgangskretsen ga ham kallenavnet Rotten. Fødenavnet hans er John Lydon, og han innrømmer nå at han ikke kan bruke kallenavnet lenger.

– Jeg har nettopp brukt 22.000 dollar på dem. Det var imidlertid ikke forfengelighet som sendte meg til tannlegen etter alle disse årene. Det var ren og skjær nødvendighet. Alle de råtne tennene var virkelig i ferd med å ødelegge systemet mitt, innrømmer han.

Gammel

52 år gamle Rotten, eller Lydon, innrømmer videre at synet heller ikke er hva det engang var. Derfor har han også gått til innkjøp av briller.

– Avstandssynet mitt er strålende, men på kort avstand ser jeg mindre. Det er nok alderen. Jeg faller stadig vekk av scenen fordi jeg ikke kan se den, sier Rotten, som legger til at fordelen med dette er at han ikke ser rynkene sine i speilet lenger.

Konserter

Sex Pistols nekter å dø. Bandet har bekreftet en lang rekke festivalopptredener i sommer. Blant høydepunktene finner vi konserter på Isle of Wight. Fascinerende nok er de gamle anarkistene også booket inn til den svenske festivalen Peace and Love Festival. Sex Pistols er også snart ute med en ny konsert-dvd. Denne har ifølge Rottens nettside fått tittelen «There'll Always Be An England».