OSLO: — Planen vår er å ta det helt ut, og være skikkelig bajas på scenen. Det blir fullt trøkk, sier Fidjestad til fvn.no.

- Kjempemulighet Klokken 01 i natt går kristiansandsbandet på intimscenen på Gloria Flames på Grønland. De har fått tildelt omkring en halv time med spilletid.

— Det er en veldig kul greie, og en kjempemulighet til å vise seg fram. Målet er en steike bra kontrakt som gjør at vi kan leve av musikken, sier Fidjestad.

Plateselskap Ifølge vokalisten har de allerede hørt rykter om at agenter fra et stort plateselskap vil være til stede.

— Vi vet at det er noe på gang, men jeg tror ikke vi skal snakke så høyt om det. Det er et selskap som skal lytte til oss. Et av de større, sier en hemmelighetsfull Fidjestad.

Flere artister Blant sørlandsartistene som spiller på by:Larm, finner man Kjetil Grande, In Vain, Davy Jones' Locker, Thom Hell, The Violent Years og Tara. Sistnevnte og The Middle End spiller på det uoffisielle klubbprogrammet. I tillegg spiller Piston Ltd med mandalitten Bjørn Charles Dreyer.

The Middle End øver til vanlig på bydelshuset på Søm, og noe på Samsen. Selv mener de at bandet spiller en blanding av metal og rock n' roll.

— Dette er en av de større tingene vi har vært med på. Det blir veldig gøy, og er høyst fortjent. Vi kommer til å spille som om det er den siste konserten vi gjør, lover Fidjestad.

Bandsammensetningen ser slik ut:

  • Trommer: Inge Andre Torgersen. (19)

  • Bass: Anders Carstensen (18)

  • Gitar: Andreas Berglihn (19)

  • Gitar: Vidar Godtfredsen (22)

  • Vokal: Eirik Fidjestad. (21)

by:Larms offisielle hjemmeside