109 deltakere konkurrerte under den 58. Miss World-finalen som gikk av stabelen i Convention Centre i Johannesburg, Sør-Afrika, lørdag. Ifølge Miss Wold sine nettsider ble finalen sendt i 187 land over 373 tv-stasjoner.

På scenen fire ganger

Lene Egeli fra Stavanger var oppe på scenen fire ganger, men kom ikke med blant de 15 missene som fikk delta i den store finalerunden. Dermed trengte hun ikke å svare på spørsmål fra scenen.

– Jeg fikk ingen topplassering, men humøret er på topp likevel. Dette er en konkurranse jeg har sett mye på tidligere selv, og det var stort å bare få være en av deltakerne i finalen, sier Egeli til Aftenbladet.no like etter at vinneren er kåret.

På plassene bak den russiske vinneren Kseniya Sukhinovia, kom Miss Trinidad og Tobago etterfulgt av Miss India.

Ksenya Sukhinova fra Russland vant Miss World-finalen i Johannesburg, Sør-Afrika, lørdag. Egeli synes ikke var noen overraskelser blant de 15 som kom til «superfinalen».

Komikk i kulissene

– Jeg var veldig innstilt på at jeg ikke kom med. Og egentlig var det veldig morsomt å stå bak i kulissene etter at topp 15 var lest opp. Det var mange som hadde stor tro på seg selv og forventet å komme til topp 15. De tok det ganske tungt, sier Egeli og ler.

– Det var litt komisk der bak i kulissene. En typisk missekonkurranse med en del tårer. Men jeg gråt ikke, smiler hun.

21-åringen beskriver Miss World-finalen som en av de beste opplevelsene hun har hatt.

– Jeg har fått mange gode venner og angrer ikke et sekund på at jeg har vært med på dette. Det har vært helt fantastisk.

STAVANGER AFTENBLAD/FÆDRELANDSVENNEN