En reporter i News Of The World gikk undercover, og skal angivelig ha blitt tilbudt å adoptere «Slumdog Millionaire»-stjernen Rubina Ali (9) for en sum på 300 000 dollar.

Onkler involvert

Rubinas far, Rafiq Ali, skal ikke har innviet barnets mor i salgsplanene. Flere av Rubinas onkler skal derimot ha vært involvert i salgsforsøket. Sjokknyheten fra Mumbai i India går nå verden rundt.

— Jeg må gjøre det som er best for meg, familien min og Rubinas fremtid, skal Rafiq Ali ha sagt til reporteren som hadde kledd seg ut som en sjeik.

Barnets far har også fortalt at han tjener tjue kroner om dagen og at syv av familiemedlemmene sover på gulvet.

« Det er et Oscar-barn! »

— Vi har ikke fått noe ut av filmen. De har ikke gitt oss noe, sa Rafiq Ali til den sjeikforkledde reporteren. Faren så for seg en slags auksjon der han minst forventet å få igjen 300 000 dollar.

— Dette er ikke et ordinært barn. Det er et Oscar-barn! skal onkelen til Rubina ha fortalt reporteren.

«Slumdog Millionaire» håvet inn hele åtte Oscar-trofeer og handler om en inder som slår seg stort opp i den indiske versjonen av «Vil du bli millionær».

Fattige i India

Etter Oscar-festen reiste Rubina og resten av hennes unge kolleger tilbake til trange kår i India. Hun skal kun ha fått en symbolsk sum for sin innsats i filmen.

Det var bekymrede naboer som tipset New Of The World om de påståtte salgsplanene. Flere organisasjoner har nå tilbudt seg å hjelpe familien .